slide1

ФЕРШПЕД ГО ДВИЖИ ВАШИОТ БИЗНИС

Сакате побрза услуга подобро, или подобра услуга побрзо? Тука сме за двете!

повеќе за компанијата

slide1

GATEWAY TO THE WORLD

Сакате побрза услуга подобро, или подобра услуга побрзо? Тука сме за двете!

повеќе за компанијата

slide1

БЛАГОДАРНИЦА за ФЕРШПЕД АД

По повод Меѓународниот ден на Царината, директорот на Царинската управа, Ѓоко Танасоски, додели благодарници од Генералниот секретар на СЦО-Кунио Микурија, на лица, институции и организации за особен придонес во реализација на стратешките проекти на ЦУ. За вонреден придонес, ангажман и поддршка при имплементација на новиот систем за обработка на царински декларации и царински документи СОЦДАД и дигитална трансформација во работењето, доделени се благодарници на Иван Бошковски и Елена Лазаревска

повеќе за компанијата

СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ

Детални информации за собранието на акционери на ФЕРШПЕД

прочитај повеќе

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ФЕРШПЕД АД Меѓународна и внатрешна шпедиција со јавни и царински складишта Македонија 11а 1000 Скопје
Тел: (02) 3149 444 Fax: (02) 3149 400
e-mail: info@fersped.com.mk

прочитај повеќе

map

УЛ. Македонија 11а 1000 Скопје