slide1

ОПШТЕСТВЕНА ПОМОШ

Детска амбасада Меѓаши
Дом за деца без родители 11ти Октомври
Божиќен ручек и новогодишни пакетчиња за 550 деца со благослов од МПЦ
Здружение за одржлив развој ЕКЕ Битола


ОБРАЗОВАНИЕ

Универзитет Св. Кирил и Методиј
Донации во 10-тина училишта низ РМ за реновирање, санирање, школска и компјутерска опрема
Соработка со ИАЕСТЕ И АИЕСЕЦ
Волонтерски вработувања

map

УЛ. Македонија 11а 1000 Скопје